/

Prijava u korisnički račun

Korisničko ime *
Lozinka *
Zapamti me

Napravi račun

Polja označena asteriksom (*) su obavezno.
Ime *
Korisničko ime *
Lozinka *
Potvrdi lozinku *
Email *
Potvrdi email *
0
Ukupno 0,00 €0,00 KN
 x 

Košarica je prazna

O nama

silvija stil"Silvija Stil" d.o.o. je poduzeće za unutarnju i vanjsku trgovinu, osnovano 1991. godine, te naknadno usklađeno sa Zakonom o trgovačkim društvima.

Poduzeće je 100% u privatnom vlasništvu. Osnovna djelatnost je uvoz i veleprodaja roba široke potrošnje sezonskog karaktera iz zemalja dalekog istoka; Kine, Hong Konga, Taiwana i Indije. Tokom godina smo se isprofilirali kao jedan od vodećih uvoznika tzv. sezonskih programa: Božićnih ukrasa i dekorativne rasvjete, Uskršnjih dekoracija, karnevala i maski, Valentinovo artikala, ljetnih igračaka i dekoracija, Halloween artikala, elektronskih lanterni za Dan Svih Svetih, bambus baklji i parafinskog ulja, te setova za crtanje...

Pored uvoza bavimo se i djelomičnom proizvodnjom i pakiranjem u Hrvatskoj , te na taj način proizvodimo elektronske lampaše, oplemenjujemo i pakiramo parafinsko ulje za baklje, i slično.

Kao nadgradnja poslovanja, od 2000. godine osnovan je i sestrinski trgovački obrt "SILVIJA STIL TRADE" , preko kojeg se od tada vrši veleprodaja na Hrvatskom tržištu, dok je «SILVIJA STIL» d.o.o. ostala kao uvoznik i posrednik u inozemnim trgovinama. Tako grupirane tvrtke u našem 100% vlasništvu čine prema van prepoznatljivu «SILVIJA STIL GROUP».

Naša svakodnevna prisutnost na tržištu zemalja dalekog istoka preko ureda u Hong Kongu i Bangkoku, omogućava nam da Vam svake godine ponudimo nove atraktivne artikle po najpovoljnijim uvjetima.

Samim time nudimo i uslugu istraživanja tržišta, te organizaciju uvoza za treće osobe, po njiihovim željama i izboru robe, uz našu minimalnu proviziju.

Kao nadgradnja poslu u trgovini, Silvija Stil ima u vlasništvu i ugostiteljski lokal "Va bene" u Zagrebu, L.Naletilića 85.

Prijavite se u newsletter listu i primajte akcijske novosti!
web tasarim ucuz web sitesi siteni yukarı çıkar istanbul web tasarım İnternet Reklam hizmetleri uygun web tasarımcı uygun web sitesi seo hizmetleri
Your Saved Item (0)